Yleisten alueiden lupa-ajan määrittäminen toistaiseksi voimassaolevaksi

Yleisten alueiden lupa-ajalle ei tarvitse merkitä päättymispäivää, vaan sen voi merkitä "toistaiseksi" voimassaolevaksi.

Mene Päätökset-välilehdelle, valitse päätöspohja ja klikkaa Anna päätös.

Päätöspohja avautuu. Syötä hakemuksen tietoja, kuten päätöspvm, antopvm, lupa-aika alkaa sekä lupa-aika päättyy valitsemalla Muokkaa valikon oikeassa reunassa.

Valitse lupa-ajaksi Voimassa toistaiseksi.

Lupa-aika on nyt valittu toistaiseksi voimassaolevaksi.