Käsittelijän merkitseminen

Hankkeen käsittelijöiden merkitseminen auttaa työjonon hallinnassa. Käsittelijätiedon avulla on mahdollista rakentaa esimerkiksi hankehallintaa helpottava lisähakuehto, joka nostaa esiin ainoastaan ne hankkeet, jotka itsellä on työjonossa. Käsittelijät saavat myös automaattitehtäviä hankkeelle lisätyistä liitteistä, jos pääkäyttäjä on ottanut ”Tehtävät”-toiminnon käyttöön.

Tieto käsittelijästä näkyy kollegoille ja asiakkaalle. Käsittelijätiedon avulla myös siis asiakas saa tiedon siitä, kuka hanketta tarkastaa.

Merkitäksesi hankkeelle käsittelijät, klikkaa ”Käsittelijä(t)”-rivillä tekstiä ”Muokkaa”.

Lisätäksesi uuden käsittelijän, klikkaa ”Lisää uusi käsittelijä”.

Valitse käsittelijäksi tuleva henkilö ”Valitse henkilö” -valikosta. Valikossa on luettelo kaikista organisaationne viranomaisista. Tämän jälkeen valitse hänelle rooli ”Valitse käsittelijärooli” -valikosta. Valittavissa olevat roolit määritetään Lupapisteen pääkäyttäjän toimesta.

Valitut tiedot tallentuvat automaattisesti. Mikäli hankkeella on useampi eri käsittelijä, lisää loputkin käsittelijät klikkaamalla ”Lisää uusi käsittelijä”. HUOM! Jokaiseen rooliin voidaan nimetä ainoastaan yksi henkilö per hanke eli hankkeella ei voi olla esimerkiksi kahta KVV-käsittelijää. Yksi henkilö voi kuitenkin toimia useammassa roolissa samalla hankkeella eli henkilö voidaan merkitä hankkeelle sekä KVV-käsittelijäksi että IV-käsittelijäksi.

Palataksesi takaisin hankkeelle, klikkaa ”Takaisin”-painiketta.