Avainsanat hankkeella

Avainsanat ovat organisaation pääkäyttäjän määrittämiä tunnisteita (esimerkiksi ”linjasaneeraus”, ”ullakot”, ”maalämpö”), jotka helpottavat hankkeiden luokittelua työjonossa. Avainsanat tulee lisätä hankekohtaisesti viranomaisten toimesta, jotta avainsanoja voidaan hyödyntää hankkeita etsiessä.

Lisätäksesi avainsana hankkeella, klikkaa auki ”Huomiot”-osio hankkeen oikeasta laidasta. Lisää halutut avainsanat valitsemalla nämä ”Avainsanat”-valikosta. Mikäli organisaatiollanne on paljon avainsanoja, voit etsiä haluamasi sanan kirjoittamalla sen valikosta löytyvään hakukenttään. Lisätyt avainsanat tallentuvat automaattisesti.

Valitut avainsanat näkyvät ”Huomiot”-osiossa "Avainsanat"-otsikon alla. Avainsanan voi poistaa hankkeelta avainsanan edessä olevasta ruksista.