Hankkeen viestit

Hankekohtaisen "Viestit"-osion kautta voit olla yhteydessä asiakkaaseen sekä kollegoihin. Osion sisältö näkyy kaikille hankkeen osapuolille ja kommentista jää ketjuun näkyville sen sisältö, kirjoittaja ja ajankohta. Viesteihin jätettyjä kommentteja ei pysty jälkikäteen muokkaamaan tai poistamaan.


Avaa keskusteluikkuna klikkaamalla hakemuksella palvelun yläpalkissa näkyvää ”Viestit”-palkkia. Saat suljettua ikkunan klikkaamalla uudelleen samaa palkkia.

Viesteihin osoitettu viesti kirjoitetaan ”Kirjoita viesti” -kenttään. Lähettääksesi viestin, klikkaa ”Lähetä viesti”.Viranomaisen viesteihin kirjoittamasta viestistä lähetetään sähköposti-ilmoitus kaikille niille hankkeen osapuolille, jotka ovat valtuutettu sähköisesti mukaan hankkeelle. HUOM! Asiakas voi halutessaan perua sähköposti-ilmoitukset, joilloin viestejä viesteihin lisätyistä kommenteista ei lähetetä.


Jos viesti osoitetaan kollegalle ”Lähetä ilmoitus viestistä”-valikosta, ei asiakkaille lähetetä viesteihin kirjoitetutusta viestistä sähköposti-ilmoitusta. Sen sijaan valikosta valittu kollega saa sähköpostiinsa ilmoituksen viesteihin lisätystä viestistä.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.