Hakemuksen kopioiminen

Voit tarpeen vaatiessa kopioida olemassa olevan hakemuksen. Kopioimisen lopputuloksena on kaksi hakemusta, joilla molemmilla on samat toimenpiteet, ja omat asiointitunnuksensa. Uuden hakemuksen tietoja ja toimenpiteitä pystyy kopioimisen jälkeen muokkaamaan ihan normaalisti.

Kopioimisen yhteydessä uuteen hakemukseen kopioidaan alkuperäiseltä hakemukselta vain yhteensopivat tiedot. Lisäksi on mahdollista valita, että alkuperäiseltä hakemukselta valtuutetaan valitut osapuolet sähköisesti mukaan kopioitavalle hakemukselle. Alkuperäiseltä hakemukselta ei siirretä uudelle hakemukselle tietoja mahdollisista lausunnoista, liitteistä, keskusteluista eikä hankkeen käsittelystä.

Kopioidaksesi hakemuksen klikkaa painiketta ”Kopioi hakemus” hakemuksen oikeassa ylänurkassa.

Määritä tämän jälkeen uuden hankkeen sijainti. Sijainnin määrittämisen jälkeen valitse alkuperäiseltä hankkeelta uudelle hankkeelle valtuutettavat osapuolet ja klikkaa ”Jatka”. Tarvittaessa lisää osapuolia on mahdollista valtuuttaa myöhemmin hakemuksen ”Osapuolet”-välilehdeltä. Tarkista tiedot. Jos sijainti ja kutsuttavat osapuolet ovat oikein, klikkaa ”Valmis”.