Lupapisteestä lähtevät automaattiset ilmoitukset

Yleiset ilmoitukset

 Lupapisteestä lähtee kaikille hankkeen osapuolille automaattiset sähköposti-ilmoitukset silloin, kun viranomainen kirjoittaa keskusteluun viestin sekä silloin, kun hankkeen tila muuttuu.  

Huomaathan, että Yritystilin sähköposti-ilmoitukset tulevat lähtökohtaisesti vain Yritystilin ylläpitäjälle. Jos Yritystilin muu käyttäjä kuin ylläpitäjä haluaa vastaanottaa ilmoituksia, tulee hänen huolehtia itselleen osapuolivaltuutus hankkeelle. 

Automaattiset ilmoitukset on myös mahdollista kytkeä pois päältä klikkaamalla ”Peruuta ilmoitukset” -painiketta hankkeen ”Osapuolet”-välilehdellä.

 

Naapurikuuleminen

 Jos naapurikuuleminen hoidetaan Lupapisteen kautta, saa naapuri sähköpostiviestin Lupapisteeltä. 

 Naapurikuulemisen linkki on voimassa kaksi viikkoa. Viikon kuluttua naapurikuulemisviestistä Lupapiste lähettää naapurille vielä muistutuksen kuulemisesta.

 

Lausuntopyyntö

Jos lausuntoa pyydetään Lupapisteen kautta, lausunnonantaja saa sähköpostiinsa tiedon pyydetystä lausunnosta.  

 Lausunnonantajalle lähtee lisäksi muistutusviesti lausuntopyynnöstä viikon välein. Jos lausuntopyynnölle on asetettu määräaika, myös määräajan täyttymisestä lähetetään viesti lausunnonantajalle.


Muistutusviestit luvan vanhenemisesta


Lupapiste lähettää hakemuksen osapuolille muistutussähköpostin luvan vanhenemisesta 3kk ennen kuin lupa on menossa vanhaksi. Muistutussähköposti lähetetään, jos rakennustöitä ei ole aloitettu 3 vuoden kuluessa luvan myöntämisestä tai jos rakennustöitä ei saateta loppuun 5 vuoden kuluessa luvan myöntämisestä (ei tehty loppukatselmusta eikä haettu jatkoaikaa).


 


RAM-liitteiden lisäys


Hankkeelle merkitylle "Lupakäsitteljä"- käsittelijäroolille lähetetään sähköpostiin ilmoitus hakemukselle lisätyistä RAM-liitteistä.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.