Lupapisteestä lähtevät automaattiset ilmoitukset

Yleiset ilmoitukset

Lupapisteestä lähtee kaikille hankkeen osapuolille automaattiset sähköposti-ilmoitukset silloin, kun viranomainen kirjoittaa keskusteluun viestin sekä silloin, kun hankkeen tila muuttuu.

Huomaathan, että Yritystilin sähköposti-ilmoitukset tulevat lähtökohtaisesti vain Yritystilin ylläpitäjälle. Jos Yritystilin muu käyttäjä kuin ylläpitäjä haluaa vastaanottaa ilmoituksia, tulee hänen huolehtia itselleen osapuolivaltuutus hankkeelle.

Automaattiset ilmoitukset on myös mahdollista kytkeä pois päältä klikkaamalla ”Peruuta ilmoitukset” -painiketta hankkeen ”Osapuolet”-välilehdellä.

Naapurikuuleminen

Jos naapurikuuleminen hoidetaan Lupapisteen kautta, saa naapuri sähköpostiviestin Lupapisteeltä.

Naapurikuulemisen linkki on voimassa kaksi viikkoa. Viikon kuluttua naapurikuulemisviestistä Lupapiste lähettää naapurille vielä muistutuksen kuulemisesta.

Lausuntopyyntö

Jos lausuntoa pyydetään Lupapisteen kautta, lausunnonantaja saa sähköpostiinsa tiedon pyydetystä lausunnosta.

Lausunnonantajalle lähtee lisäksi muistutusviesti lausuntopyynnöstä viikon välein. Jos lausuntopyynnölle on asetettu määräaika, myös määräajan täyttymisestä lähetetään viesti lausunnonantajalle.