Tehtävän luominen ja valmiiksi kuittaaminen

”Tehtävä” on hankkeella oleva työkalu, jonka avulla voit lisätä hankkeeseen liittyviä tehtäviä joko itsellesi tai kollegallesi. Tehtävä kohdistuu hankkeella halutulle välilehdelle, haluttuun hakemuksen osaan.  Tehtävistä ilmoitetaan tehtävän vastaanottajalle ”Hankkeet”-listauksessa omassa ”Tehtävät”-työjonossaan.


”Luo tehtävä” -painikkeet löytyvät välilehdiltä ”Hakemuksen tiedot”, ”Osapuolet” ja ”Suunnitelmat ja liitteet”. Painikkeet on sijoitettu välilehtien ylälaitaan. Tehtäviä voi luoda hankkeelle niin kauan, kunnes hanke merkitään valmistuneeksi.


Aloita tehtävän luominen klikkaamalla ”Luo tehtävä” -painiketta haluamallasi välilehdellä.

Täydennä tehtävää koskevat tiedot ”Luo tehtävä” -painikkeen alapuolelle aukeavalle lomakkeelle. Lomakkeen sisältö pudotusvalikkoineen vaihtelee riippuen siitä, millä välilehdellä painiketta klikataan.


Tehtävä kohdistuu hankkeen siihen osaan, johon liittyen valinnat tehdään. Viimeistele tehtävän luominen klikkaamalla ”OK”.
Luotu tehtävä tallentuu hankkeelle siihen kohtaan, johon se on kohdistettu. Tehtävästä ilmoitetaan violetilla värillä, ja tehtävän sisältö on luettavissa suoraan hankkeelta. 


Luotua tehtävää pääsee muokkaamaan klikkaamalla ”Muokkaa”-painiketta. Valmiiksi tehtävän saa kuitattua klikkaamalla ”Valmis”.Tehtävät löytyvät hankkeen lisäksi hankelistauksen ”Tehtävät”-työjonosta.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.