Kuinka tarkistan hakemuksen tiedot?

Hankkeen sisältö on jaoteltu eri välilehdille seuraavasti: 


Hankkeen kuvaus: Valittuihin toimenpiteisiin liittyvät tiedot  

Osapuolet: Hankkeen osapuolten määrittely ja roolit. 

HUOM! Lupakäsittelijä näkee kokonaisuudessaan hankkeen osapuolten henkilötunnukset, mutta muilta viranomaisilta henkilötunnuksen loppuosa on piilotettu. Sama pätee silloin, kun hakemuksesta otetaan tuloste. 

Suunnitelmat ja liitteet: Välilehdeltä löytyvät hankkeeseen toimitetut liitteet. 

Hakemuksen jättäminen: Välilehdellä on listaus hankkeen pakollisista, puuttuvista tiedoista sekä mahdollisuus jättää hanke vireille. 

Siirrä käsittelyyn: Välilehdellä on listaus hankkeen pakollisista, puuttuvista tiedoista sekä mahdollisuus joko siirtää hanke käsittelyyn taustajärjestelmään tai palauttaa hanke ”Luonnos”-tilaan. 

Lausunnot: Lausuntopyyntöjä sekä tiedotettavia naapureita hallinnoidaan tältä välilehdeltä. 

 

Hakemuksen käsittelijän tulee tarkastaa tiedot välilehdiltä. Hanketta tarkistaessa ”OK”- ja ”Tarkennettavaa”-merkinnät helpottavat hankkeen tilanteen seurantaa. Merkinnät viestivät sekä asiakkaalle että hanketta käsittelevälle viranomaiselle, mitä tietoja hankkeelta on jo ehditty tarkistaa ja missä tiedoissa on tarkennettavaa. 

”OK”- ja ”Tarkennettavaa”-painikkeet kuittausten tekoon löytyvät välilehdiltä ”Hakemuksen tiedot”, ”Osapuolet” ja ”Suunnitelmat ja liitteet”. Painikkeet on sijoitettu lomakkeiden otsikkorivien oikeaan laitaan. 

Kuitataksesi jonkin lomakkeen kohdan tarkistetuksi, klikkaa violettia ”OK”-painiketta. 


 

 

Klikkauksen myötä lomakkeen otsikkorivi muuttaa värinsä kirkkaamman violetiksi. Kuittauksen tehneen henkilön nimi, sekä kuittauksen ajankohta tallentuvat otsikkorivin alapuolelle. 

 


HUOM! Mikäli OK:ksi kuitattuun tietoon tehdään myöhemmin muutoksia, nollautuu OK-merkintä ja lomakkeen otsikkorivi muuttuu jälleen tummemmaksi. 

 

 

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.