OK-kuittaukset ja tarkennuspyynnöt

Hanketta tarkistaessa ”OK”- ja ”Tarkennettavaa”-merkinnät helpottavat hankkeen tilanteen seurantaa. Merkinnät viestivät sekä asiakkaalle että hanketta käsittelevälle viranomaiselle, mitä tietoja hankkeelta on jo ehditty tarkistaa ja missä tiedoissa on tarkennettavaa.


”OK”- ja ”Tarkennettavaa”-painikkeet kuittausten tekoon löytyvät välilehdiltä ”Hakemuksen tiedot”, ”Osapuolet” ja ”Suunnitelmat ja liitteet”. Painikkeet on sijoitettu lomakkeiden otsikkorivien oikeaan laitaan.


Kuitataksesi jonkin lomakkeen kohdan tarkistetuksi, klikkaa violettia ”OK”-painiketta.Klikkauksen myötä lomakkeen otsikkorivi muuttaa värinsä kirkkaamman violetiksi. Kuittauksen tehneen henkilön nimi, sekä kuittauksen ajankohta tallentuvat otsikkorivin alapuolelle.HUOM! Mikäli OK:ksi kuitattuun tietoon tehdään myöhemmin muutoksia, nollautuu OK-merkintä ja lomakkeen otsikkorivi muuttuu jälleen tummemmaksi.


Tarkennettavaa-kuittauksen tehdäksesi klikkaa ”Tarkennettavaa”. Klikkauksen myötä lomakkeen otsikkorivi pysyy tummana ja tämän alapuolelle aukeaa kenttä, johon voi kirjoittaa tarkennuspyynnön.Kirjoita tarkennuspyyntö ja klikkaa kentän oikealla puolella olevaa violettia ikonia tallentaaksesi pyynnön. Tarkennuspyynnön tehneen henkilön nimi sekä pyynnön ajankohta tallentuvat otsikkorivin alapuolelle.Kun tietoa on myöhemmin tarkennettu, klikkaa ”OK”-painiketta.


HUOM! OK-kuittauksista ja tarkennuspyynnöistä ei lähetetä ilmoitusta asiakkaan sähköpostiin. Lähettääksesi asiakkaalle sähköposti-ilmoituksen tarkennuspyynnöistä kirjoita asiasta viesti hankkeen "Keskustelu"-osioon.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.