Hankkeen tila

Hankkeen ylälaidassa esitetään hankkeen tila. Tila löytyy aivan hankkeelle valitun toimenpiteen alta:
Hakemuksen eri tilat merkitsevät seuraavaa:

  • Luonnos: Hanke on vasta luonnos. Asia ei ole vireillä eikä näin ollen näy viranomaiselle lainkaan. Mikäli asiakas kaipaa apua hankkeen kanssa, tulee hänen saattaa hanke ”Näkyy viranomaiselle”-tilaan kysymällä apua hankkeen "Viestit"-osiossa. Asiakas voi tässä tilassa tehdä muutoksia hankkeen tietoihin. Huomaathan, että vain "kysy viranomaiselta"-painikkeen painaminen viestin kirjoittamisen jälkeen muuttaa hakemuksen tilaa.
  • Näkyy viranomaiselle: Hanke on edelleen luonnos, mutta asiakas on kysynyt viranomaiselta apua hankkeen "Viestit"-osiossa ja hanke on tämän vuoksi myös viranomaisen nähtävillä. Sekä asiakas että viranomainen pääsevät molemmat tarkastelemaan ja muokkaamaan hanketta.
  • Hakemus jätetty: Hanke on jätetty vireille. Sekä asiakas että viranomainen pääsevät molemmat tarkastelemaan ja muokkaamaan hanketta.
  • Käsittelyssä: Hanke on täydennetty Lupapisteessä päätöstä vaille valmiiksi ja siirretty käsittelyyn taustajärjestelmään päätöksentekoa varten. Hanke on lukittu – asiakas ei pääse muuttamaan mitään hankkeen tietoja. Viranomaiskäyttäjän on mahdollista lisätä hankkeelle liitteitä. Mikäli asiakkaan tulee vielä jostain syystä täydentää hanketta, tulee hanke palauttaa täydennettäväksi.
  • Täydennettävänä: Hanke on palautettu täydennettäväksi ”Käsittelyssä”-tilasta. Sekä asiakas että viranomainen pääsevät molemmat tarkastelemaan ja muokkaamaan hanketta.
  • Päätös annettu: Hanke on saanut päätöksen taustajärjestelmässä, ja päätös on siirtynyt Lupapisteeseen asiakkaan nähtäväksi. Osa hankkeen tiedoista, kuten hakemuksen tiedot, ovat lukittuneet päätöksen myötä eikä näihin tietoihin pysty tekemään muutoksia.

 

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.