Julkipano

Päätösten julkipanon asetukset (rakennusvalvonta)

Pääkäyttäjätilin ”Julkipano”-välilehden kautta voidaan määritellä viranomaisille tulevien sähköposti-ilmoitusten osoitteet. Sähköposti-ilmoitus julkipano-asioissa lähetetään oikaisuvaatimuksista.

Lisää halutun vastaanottajan sähköpostiosoite ”Arvo”-kenttään. Kenttään voi laittaa ainoastaan yhden sähköpostiosoitteen.

Mikäli Lupapisteen julkipanolistalla näytettävän asian otsikko halutaan siirtää Lupapisteeseen taustajärjestelmästä, lisää rasti ”Arvo”-sarakkeen ruutuun rivillä ”Toimenpideteksti luetaan taustajärjestelmän päätössanomasta”. Valinta tallentuu automaattisesti. HUOM! Mikäli asian otsikko tuodaan Lupapisteeseen taustajärjestelmästä, poistuu hankkeilta mahdollisuus syöttää asialle otsikko käsin hankkeen käsittelyyn siirron yhteydessä.