Muutoksenhaku

Lupapisteen julkipano löytyy osoitteesta: https://julkipano.lupapiste.fi/app/fi/bulletins

Julkipanoa koskevat pääkäyttäjän ohjeet löydät: https://tuki.lupapiste.fi/fi/support/solutions/articles/15000018162-julkipano

Viranhaltijan tekemään lupapäätökseen tyytymätön voi hakea muutosta päätökseen tekemällä kirjallisen oikaisuvaatimuksen sivuston kautta.

Muutoksenhakua varten tulee tunnistautua henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Muutoksenhaku aloitetaan klikkaamalla "hae oikaisua" tai "tunnistaudu"-painiketta, jonka jälkeen palvelu ohjaa tunnistautumaan:

Viranomainen pääsee tarkastelemaan haettua oikaisua Lupapisteessä hakemuksen "päätökset"-osiossa. Päätös jolle oikaisua on haettu, klikataan auki sinisestä tekstistä:

Oikaisuvaatimukset löytyvät sivun alaosasta otsikon "muutoksenhaku" alta. Lisätietoja pääsee lukemaan klikkaamalla "näytä lisätiedot":