Käyttöön valitut toimenpiteet

Organisaatiolla on mahdollisuus rajata toimenpiteitä, joihin hakijat voivat hakea lupaa Lupapisteen kautta. Käyttöön valitut toimenpiteet määritellään toimenpidelistauksen lopusta klikkaamalla violettia ”Muokkaa”-painiketta.

Avautuvassa näkymässä valitaan halutut toimenpiteet joko lisäämällä tai poistamalla toimenpiteitä. Yksittäiset toimenpiteet voidaan valita joko suoraan valikosta aktivoimalla kyseinen toimenpide ja valitsemalla "Lisää"/"Poista", tai etsimällä toimenpidettä nimellä. Muutokset toimenpidelistaan viimeistellään klikkaamalla ”OK”.

Ohjeet videon muodossa alkavat kohdasta 10:00: