Katselmukset ja ilmoitukset

Katselmuksen pitäjät

"Katselmuksen pitäjät" -lista aktivoidaan klikkaamalla "Käytä katselmuksen pitäjät -listaa" -valinta päälle pääkäyttäjäasetuksista. Sen jälkeen "Lisää katselmuksen pitäjä" -painikkeesta voidaan listata kaikki katselmuksia tekevät henkilöt. Katselmuksen pitäjälle annetaan nimi ja koodi (tietyt taustajärjestelmät edellyttävät myös koodin). Koodi on oletusarvoisesti sama kuin nimi, ja koodi näytetään viranomaiselle mutta sitä ei kirjoiteta katselmuksesta muodostuvaan PDF-tiedostoon. Jos katselmus kirjataan Lupapisteessä ja valikko on käytössä, katselmuksen pitäjän on löydyttävä ko. valikosta.

Katselmusten haku

Lupapisteeseen noudetaan päivittäin edellisenä päivänä taustajärjestelmään kirjatut katselmustiedot. Valinta katselmusten automaattisesta noudosta on automaattisesti päällä, joten jos haluatte, että katselmuksia ei noudeta automaattisesti, tulee valinta ottaa pois päältä.