Alueet

Alueet ovat organisaation sisäisesti määrittelemiä alueita, joiden mukaan hankkeita jaotellaan. Alueet voivat perustua esimerkiksi kaupunginosiin. Aluejakoa voi hyödyntää työjonon hallinnassa.

Tieto alueista lisätään Lupapisteeseen shape-tiedostona (.shp). Tiedosto lisätään Lupapisteeseen zip-muodossa. Zip-paketissa tulee olla .shp tiedoston lisäksi .shx, .prj ja .dbf tiedostot. Shape-tiedosto kannattaa tallentaa UTF-8 enkoodauksessa, jotta ääkköset toimisivat oikein.

Jokaisella alueella (Feature) tulee olla uniikki ID, jotta alueet voidaan erottaa toisistaan. Lisäksi alueella täytyy olla attribuutti ”nimi”, jonka arvona tulee olla alueen selkokielinen nimi. Tämä nimi näytetään ”Hankkeet”-näkymässä hankkeita haettaessa. Alueen koordinaatiston tulee olla EPSG:3067 (ETRS-TM35FIN).