Päätös- ja sopimuspohjat

Lupapisteen oma päätöksenteko (PATE) edellyttää päätös- ja sopimuspohjien laatimista pääkäyttäjäasetuksissa. Välilehden oikeasta ylänurkasta löytyy ”Asetukset”-painike, jota klikkaamalla päästään määrittämään päätöspohjiin seuraavat tiedot:

• päätöspäivästä automaattisesti laskettavat päivät,
  • käytössä olevat päätöstiedot,
  • lautakunnan/jaoston/tmv. päätöksiin liittyvät tiedot,
  • lupaehtosuunnitelmat,
  • katselmukset.

Huomaathan, että asetukset tulee määritellä erikseen kullekin päätöspohjatyypille! Eli katsothan asetukset kuntoon poikkeuslupien päätöspohjille, rakennusvalvonnan päätöspohjille ja työnjohtajapäätöksille.

Kun asetukset on tehty, päästään uusi päätöspohja lisäämään ”Lisää päätöspohja” -painikkeesta. Laaditut päätöspohjat ovat muokattavissa, kopioitavissa ja poistettavissa taulukon oikean reunan painikkeista.

Päätöspohjalle määritellään halutut tiedot ja viimeistellään pohjan luominen klikkaamalla oikeasta ylänurkasta löytyvää ”Julkaise”-painiketta.

Sivun alareunasta löytyy Fraasipankki, johon on mahdollista luoda fraaseja päätöksenteon tueksi. Fraaseja lisätään klikkaamalla ”Lisää fraasi”.