Ympäristönsuojelu: Asianhallintaintegraatio

Kunnilla voi olla käytössään asianhallintajärjestelmä (esim. Dynasty 10, Tweb, Case M). Integraation avulla Lupapisteen tiedot siirtyvät asianhallintaan päätöstä varten ja päätös siirtyy päätöksen annon jälkeen Lupapisteeseen.

Integraatio Lupapisteeseen kattaa kaikki ympäristönsuojelun toimenpiteet ja on asetettavissa lupatyyppikohtaisesti käyttöön.

Pääkäyttäjänäkymä

Organisaation pääkäyttä voi asetaa integraation "Linkit ja taustajärjestelmät"-välilehdellä.

“Lisää uusi integraatio”-painiketta klikkaamalla saa luotua uuden rivin, jossa voidaan määrittää uusi lupatyyppikohtainen integraatio. Valittavissa on ne lupatyypit, joille integraatiota ei ole vielä asetettu. Tämä mahdollistaa sen, että esimerkiksi ympäristöilmoitukset ja maa-ainesluvat integroidaan eri järjestelmään.

"Muokkaa"-painiketta klikkaamalla saat avattua valikon, jossa voidaan asettaa lupatyyppikohtaiset integraatioasetukset.

Näkymässä asetetaan asianhallintajärjestelmän palvelin osoite, autentikaatiopalvelimen osoite sekä käyttäjätunnus ja salasana.

Muut parametrit määrittävät siirrettävien asioiden ilmaisua siirtosanomassa

Parametri

Selite

Organisaatio

Asian tai asiakirjan omistaja

Asian aineiston tunnus

Asian yksikkö

Asiakirjan laatijan tunnus

Liitteiden asiakirjatyyppi

Asiakirjan vaihe

Asiakirjan yksikön koodi

Hakijan rooli yhteystiedoissa