Hankkeen keskustelu

Hankekohtaisen "Keskustelu"-osion kautta voit olla yhteydessä asiakkaaseen sekä kollegoihin. Keskustelun sisältö näkyy kaikille hankkeen osapuolille ja kommentista jää ketjuun näkyville sen sisältö, kirjoittaja ja ajankohta. Keskusteluun jätettyjä kommentteja ei pysty jälkikäteen muokkaamaan tai poistamaan.


Avaa keskusteluikkuna klikkaamalla hakemuksella palvelun yläpalkissa näkyvää ”Keskustelu”-palkkia. Saat suljettua ikkunan klikkaamalla uudelleen samaa palkkia.

Keskusteluun osoitettu viesti kirjoitetaan ”Kirjoita viesti” -kenttään. Lähettääksesi viestin, klikkaa ”Lähetä viesti”.Viranomaisen keskusteluun kirjoittamasta viestistä lähetetään sähköposti-ilmoitus kaikille niille hankkeen osapuolille, jotka ovat valtuutettu sähköisesti mukaan hankkeelle. HUOM! Asiakas voi halutessaan perua sähköposti-ilmoitukset, joilloin viestejä keskusteluun lisätyistä kommenteista ei lähetetä.


Jos viesti osoitetaan kollegalle ”Lähetä ilmoitus viestistä”-valikosta, ei asiakkaille lähetetä keskusteluun kirjoitetutusta viestistä sähköposti-ilmoitusta. Sen sijaan valikosta valittu kollega saa sähköpostiinsa ilmoituksen keskusteluun lisätystä viestistä.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.