Päivitystiedote 22.5.2024

Ongelma: Ainakin yritystilivaltuutuksissa näkyvä valintaikkuna näkyy käyttäjälle liian pienenä tai osa tiedoista jää piiloon. Sama ongelma esiintyi myös avainsanojen käytössä.

Kohderyhmä: Kaikki

Organisaatio ja palvelu:  Kaikki

Prosessi tai toiminto: Valtuutukset

Ratkaisu: Korjattu valintaikkunat näkymään paremmin kaikilla selaimilla ja resoluutioilla.

Ongelma: Jos julkipanoon on asetuksissa määritetty sama polku eri kielivalinnoille, ohjattiin käyttäjä oletusarvoisesti ruotsinkieliselle sivulle.

Kohderyhmä: Kaikki

Organisaatio ja palvelu:  Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto: Julkipano

Ratkaisu: Mikäli sama polku on konfiguroitu molemmille kielille, ohjataan käyttäjä oletusarvoisesti suomenkieliselle sivulle.

Ongelma: Raportointi ja virkapääte oikeudet on eroteltu muista viranomaisrooleista ja siitä on aiheutunut virhetilanteita mikäli AD-kirjautuminen on käytössä

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu:  Kaikki

Prosessi tai toiminto: Käyttäjähallinta

Ratkaisu: Lisätty parempi tuki Raportointi sekä virkapääteoikeuksille AD-kirjautumisen ollessa käytössä.

Ongelma: Virhelokiin kerääntyi turhia poikkeuksia.

Kohderyhmä: Lupapiste

Organisaatio ja palvelu:  Lupapiste

Prosessi tai toiminto: Lokitus

Ratkaisu: Parannettu tiettyjen poikkeusten käsittelyä lokituksessa.

Ongelma: Lisäpalveluiden käyttäjät -lista on vaikea käyttää mikäli käyttäjiä on paljon.

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto: Käyttäjähallinta

Ratkaisu: Lisätty haku/filtteri, jolla voi etsiä tiettyjä käyttäjiä listasta sekä supistettu listan pituus järkevän mittaiseksi.

Ongelma: Raportointitietokannan päivityksissä suorituskykyongelmia

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Lupapiste

Prosessi tai toiminto: Raportointi

Ratkaisu: Raportteja tarjoilevaa geoserveriä optimoitu.

Ongelma: PDF/A -muunnos epäonnistuu joissain tilanteissa.

Kohderyhmä: Kaikki

Organisaatio ja palvelu: Kaikki

Prosessi tai toiminto: Liitteiden hallinta

Ratkaisu: Päivitetty PDF/A -muunnoksia tekevää ohjelmistokomponenttia.

Uusi toiminnallisuus

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto: Raportointi

Ratkaisu: Mikäli kunta on hankkinut RAMI-palvelun ja käyttäjällä on palvelun käyttöön vaadittu rooli, näytetään työpöydällä “Raportointi” -linkki, joka ohjaa kyseiseen palveluun.