Päivitystiedote 27.3.2024

“Salaiset rakennukset” lista organisaation pääkäyttäjänäkymässä ei päivitä tietoja automaattisesti Onkaloon.

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto: Arkistointi

Ratkaisu: Luotu eräajo, jolla voidaan päivittää asiakirjojen metatietoja myös ensimmäisen päivityksen jälkeen mikäli rakennusta koskevia asiakirjoja on arkistoitu lisää.

Pudotusvalikoissa ilmennyt ongelma, missä käyttäjä ei pysty valitsemaan arvoa arvojoukosta ja kenttä jää tyhjäksi.

Kohderyhmä: Viranomaiset / Asioitsijat

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto: Asiointi

Ratkaisu: Korjattu ongelma vaihtamalla komponenttia, jota käytetään valitsimena.

“Viranomaisen salaamat rakennukset” -sivu ei aina lataudu oikein.

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto: Arkistointi

Ratkaisu: Ongelma korjattu optimoimalla sivun latausjärjestystä.

Rekisteröitymisessä postinumerokenttään lisätty välilyönti aiheutti kryptisen virheilmoituksen.

Kohderyhmä: Asioitsijat

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto: Käyttäjähallinta / Rekisteröityminen

Ratkaisu: Postinumerokentästä siivotaan automaattisesti ylimääräiset välilyönnit pois.

Laskutulosteen selainikkunassa näytettiin vanhaa Lupapisteen vanhaa ikonia.

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta/ Yleiset alueet

Prosessi tai toiminto: Laskutus

Ratkaisu: Vaihdettu vanha ikoni uuteen.

Ominaisuus, jolla mahdollistettiin päättäjän koodin näyttäminen julkipanossa päättäjän nimen sijaan ei toiminut.

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto:  Julkipano/päätöksenteko

Ratkaisu: Korjattu ohjelmistovirhe, jonka vuoksi ominaisuus ei toiminut tuotannossa

Rakennustunnusta ei näytetty päätöstulosteella muutoin kuin autopaikkatietojen yhteydessä.

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto:  Päätöksenteko

Ratkaisu: Nyt vaikka autopaikkatietoja ei olisi niin rakennustunnus näytetään toimenpiteen perässä päätöstulosteella.