Päivitystiedote 28.2.2024

Negatiivinen laajennus ei näkynyt päätösdokumentilla negatiivisena vaan etumerkki puuttui.

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Rakennusvalvonta

Prosessi tai toiminto: Asiointi

Ratkaisu: Häviävä miinusmerkki on nyt korjattu

Digitoidessa kuntaliitoksen yhteydessä muuttuneiden kuntarajojen puitteissa liitetyn kunnan puolelle, ilmeni käyttöoikeusongelma eikä digitointi onnistunut.

Kohderyhmä: Viranomaiset

Organisaatio ja palvelu: Viranomaiset

Prosessi tai toiminto: Digitointi

Ratkaisu: Kuntaliitoksessa liitetyt kunnat käsitellään nyt samoilla käyttöoikeuksilla myös digitoinnissa.

Laskutustoiminnallisuudet ovat toimineet erillään Lupapisteen asiointipalvelusta.

Lupapisteen laskunmuodostustoiminnallisuus Late on nyt uudistettu. Teknisesti toiminnot on liitetty osaksi asiointipalvelua ja samalla on muutettu laskuttajan käyttöliittymää sekä lisätty uusia toimintoja mm. helpottamaan siirtoerien hallintaa.

• Käyttäjä voi luoda uusia siirtoeriä sekä nimetä niitä

• Käyttäjä voi valita mihin siirtoerään lasku kytketään

• Käyttäjä voi avata ja sulkea siirtoeriä vapaasti

• Käyttöliittymälle on lisätty suodattimia, joilla voi muokata näytettäviä tietokenttiä siirtoeränäkymässä

• Laskutusaineistoon on lisätty kaksi uutta elementtiä

• Asiaviite (:case-reference)

• Littera (:letter)

Lisätietoa muutoksista: