Päivitystiedote 13.2.2024

Uusia toiminnallisuuksia

• Tunnistautuneelle käyttäjälle on nyt mahdollista myös kirjautua palveluun käyttäen Suomi.fi-tunnistusta. Rekisteröityminen palveluun on tähänkin asti vaatinut muille kuin viranomaiskäyttäjille vahvan tunnistautumisen, mutta nyt voidaan rekisteröitynyt käyttäjä tunnistaa Suomi.fi-tunnistautumisella mikäli esimerkiksi salasana on unohtunut ja/tai sähköpostiosoite vaihtunut.

Muutokset

• “Asia käsitelty” tilaiset hankkeet tulkitaan nyt paremmin loppuun käsitellyiksi. Aiemmin osa “Asia käsitelty” tilaisista toimenpiteistä mahdollisti tarkoituksettomasti muutosten tekemisen.

Korjaukset

• Pate-integraatiossa “Vähäinen poikkeaminen” kirjoitettiin sanomalle päätöksen tietoihin “väkisin”. Tämä on korjattu. Mikäli päätökselle ei vähäisiä poikkeamia kirjoiteta niin niitä ei lueta sanomalle myöskään hakemuksen tiedoista.

• Pääkäyttäjän Taksa-asetuksissa korjattu käyttöliittymäbugi, joka piilotti taksat näkyvistä ja estivät uuden taksan luontia.

• Vanhojen hankkeiden aukeamisessa ollut ongelma on korjattu.