Arkistoidun asiakirjan metatietojen korjaus massatoiminnolla

Arkistoitujen asiakirjojen metatietoja voi korjata massatoiminnolla. Voit valita massatoiminnon avulla yksittäisiä asiakirjoja, esimerkiksi muutaman asiakirjan koontina yhtäaikaa. Enimmäismäärä asiakirjoja, joita voit koota yhdellä massatoiminnolla on 200 kappaletta.

• Arkistoidun asiakirjan metatietoja voi muokata Lupapisteen arkistossa eli Onkalossa.
  • Onkaloon kirjaudutaan osoitteessa www.lupapiste.fi/onkalo
  • Muutokset Onkalossa edellyttävät arkistonhoitajan oikeutta.

Massatoiminnolla voit muokata päätöspäivämäärää, julkaisua myyntipalvelussa, kuntalupatunnusta (ja muutoksen syytä), kiinteistötunnusta, VTJ-PRT-tietoa, osoitetta sekä raukeamis- ja purkutietoa.

Kirjoita Haku-kenttään haluamasi hakusana ja valitse tarvittaessa asiakirjatyyppi. Voit myös tehdä muita hakukriteereihin vaikuttavia valintoja. Paina Hae. Saat kaikki hakukriteeriin sopivat asiakirjat kerralla näytölle.

Paina painiketta Valitse dokumentteja, joka sijaitsee Hakutulokset näkymän oikeassa yläkulmassa.

Paina Valitse kaikki tulokset -painiketta, jolloin Massatoiminnot aktivoituvat.

Voit valita muokattavat metatiedot merkitsemällä ruksin kyseisen metatiedon vasemmalla puolella olevaan ruutuun ja päivittämällä tiedon vapaan tekstin kenttään.

Kun olet tehnyt kaikki tarvittavat muutokset, paina Päivitä valitut metatiedot-painiketta.