Arkistopääte

Lupapiste arkistopääte on palvelu, jonka avulla organisaatio voi tarjota Lupapiste arkistoon vietyjä dokumentteja haettavaksi ja katseltaviksi haluamiltaan työasemilta. Sallituilla työasemilla on mahdollista hakea ja katsella kaikkia niitä dokumentteja, jotka voidaan näkyvyytensä, julkisuusluokkansa jne. puolesta näyttää. Haku tapahtuu valitsemalla kiinteistöjä karttanäkymästä tai vaihtoehtoisesti tekstihaulla, syöttämällä hakukenttään esimerkiksi kiinteistön osoite tai kiinteistötunnus. Organisaation pääkäyttäjä voi halutessaan rajata arkistopäätteen kautta katseltavia dokumenttityyppejä Lupapisteen pääkäyttäjänäkymässä.

Arkistopäätteen asetukset löytyvät pääkäyttäjänäkymästä "Arkistopääte"- välilehdeltä, kun ominaisuus on kytketty päälle. Kyseiseltä välilehdeltä valitaan kaikki ne liitetyypit, jotka halutaan sallia nähtäväksi Arkistopääte- palvelussa.