Menettelyn vaihtaminen

Päätöksen saaneen hankkeen menettely korjataan ”Arkistointi” -välilehden alalaidasta ”Tehtäväluokan korjaus” -otsikon alta. Uusi menettely valitaan ”Uusi tehtäväluokka” -valikosta ja syy menettelyn korjaukselle kirjataan sille varattuun kenttään. Korjaus viimeistellään klikkaamalla ”Korjaa”.

Jos menettelyä halutaan vaihtaa ennen kuin hanke on saanut päätöksen, menettely vaihdetaan hankkeen perustiedoissa valitsemalla oikea menettely ”Menettely”-pudotusvalikosta.