Arkistoidun asiakirjan merkitseminen poistetuksi arkistosta

Arkistoidun asiakirjan voi merkitä poistetuksi Lupapisteen arkistosta eli Onkalosta. Onkaloon kirjaudutaan osoitteessa www.lupapiste.fi/onkalo. Muutokset Onkalossa edellyttävät arkistonhoitajan oikeutta.

Dokumenttien poistamiseksi etsi halutut dokumentit Onkalosta. Dokumenttilistauksen auettua klikkaa “Valitse dokumentteja” -painiketta hakutuloslistauksen oikeasta ylänurkasta ja valitse poistettavat dokumentit.

Merkitäksesi valitsemasi dokumentit poistetuiksi klikkaa “Merkitse valitut poistetuksi”.

Vahvista poistaminen kirjoittamalla syy dokumenttien arkistosta poistoon klikkauksen myötä aukeavaan kenttään ja klikkaa vielä lopuksi "Poista"-painiketta.