Asiakirjan arkistointitietojen ja liitteen tyypin muokkaaminen

Asiakirjan arkistointiedoista saa lisätietoja klikkaamalla hiirellä arkistoitavan asiakirjan kohdalla. Arkistointitiedot sekä arkistoitavan liitteen esikatselu aukeavat liitteen tietojen alapuolelle.

Liitteen arkistointitietoja pääsee tarpeen vaatiessa muokkaamaan klikkaamalla kynäikonia auenneen ”Arkistointitiedot”-ikkunan oikeassa yläkulmassa. Asiakirjojen arkistointitiedot vaihtelevat tiedonohjausuunnitelmaan tehtyjen valintojen mukaan. Muokkaukset arkistointitietoihin voi tallentaa klikkaamalla violettia ”Tallenna”-painiketta arkistointitietojen vasemmassa alalaidassa.

Lupapisteeseen lisättyjen, ei palvelussa generoituneiden, asiakirjojen kohdalla on mahdollista muokata myös liitteen tyyppiä ja sisältötietoa. Liitteen tyypin pääsee valitsemaan pudotusvalikosta, ja kenttä ”Piirustuksen sisältö (sama kuin nimiössä)” on vapaasti muokattavissa. Muutokset tallentuvat automaattisesti.