Viranomaisena useammassa organisaatiossa

Viranomainen voi olla viranomaisena useammassa eri organisaatiossa samalla käyttäjätunnuksella (=sähköpostiosoite). Eli samalla tunnuksella voi olla oikeuksia vaikkapa Helsingin rakennusvalvonnassa ja Utsjoen rakennusvalvonnassa. Organisaatioita varten ei siis tarvita erillisiä tunnuksia.

Viranomaisoikeuksia voi antaa organisaation pääkäyttäjä omaan organisaatioonsa. Ohjeet oikeuksien lisäämiseen löytyvät täältä

Viranomaisen työpöydällä kahden tai useamman organisaation hakemukset näkyvät oletuksena samassa työjonossa niin, että niitä ei ole eritelty toisistaan mutta mikäli haluat näkymään vain tietyn organisaation hakemuksia, käytä lisähakuehtoja. Lisähakuehtojen avulla voit rajata näkymää niin, että näkymässä näkyy vain halutun organisaation hakemukset.

Klikkaa "lisähakuehdot":

ja tämän jälkeen valitse "rajaa organisaatioon"-valikosta haluttu organisaatio:

Tämän jälkeen listauksessa näytetään vain valitun organisaation hakemukset. Lisähakuehtoja on mahdollista myös tallentaa. Tarkemmat ohjeet löydät täältä