Päivitystiedote 27.9.2023

Muutokset

Päättäjät arvolista

PATE-päätöksenteon toiminnallisuuksiin lisätty konfiguroitava “Päättäjä” arvolista, jolla voi asettaa asetuksiin kiinteät päättäjä-arvot. Asetetut arvot näyttäytyvät päätöstä tehdessä pudotusvalikkona.

1. Esimerkkikuva pääkäyttäjäasetusten "päätös- ja sopimuspohjat"-välilehdeltä päätöspohjien asetuksista.

2. Esimerkkikuva päätöksen annosta.

Lisää ohjeita päätös- ja sopimuspohjiin liittyen löytyy täältä: https://tuki.lupapiste.fi/fi/support/solutions/articles/15000018615-päätös-ja-sopimuspohjat

Onkalon ja dokumenttihaun päivitys

Onkalon ja dokumenttihaun ulkoasu päivitetty.