Päivitystiedote 24.5.2023

Korjaukset

• Rakennusvalikko näytti vanhan mallisen käyttötarkoituksen, mutta ei rakennusluokkaa. Valikko korjattiin näyttämään rakennusluokka, mikäli käytössä on KuntaGML-versio 2.2.4 tai uudempi.

• Ainoastaan virkapääteoikeudella varustettua käyttäjää ei voitu kutsua hankekohtaisella lukuoikeudella. Korjauksena sallitaan myös Virkapääte-rooli hankekohtaisena kutsuttavaksi lukuoikeus-viranomaiseksi

• PATE-päätöksen PDF-tuloste ei osannut käsitellä “Muu mikä” -tyyppistä suunnitteluroolia. Tulostus korjattiin selviytymään myös tapaatekstistä tässä kohdassa.

Muuta

• Ympäristönsuojelun toimenpide Nykyinen toimenpide: “Ilmoitus lannan varastointitilavuudesta poikkeamisesta (aumausilmoitus) (9 §)” → “Korvattiin seuraavalla: Ilmoitus lannan tai lannoitevalmisteen poikkeuksellisesta varastoinnista (aumausilmoitus) (9 §)”

• Liitetyyppilisäyksiä Ympäristönsuojelun puolelle:

Hakemukset ja ilmoitukset kategoriaan:

• Selvitys
  • Lausuntopyyntö
  • Täydennyspyyntö
  • Asianosaisen kuuleminen
  • Muistio
  • Pöytäkirjaote
  • Selvityspyyntö
  • Kuulutus

Muut liitteet

• Tarkastuspöytäkirja
  • Jakelu

Tarkkailu ja raportointi

• Raportti