Päivitystiedote 13.9.2023

Korjaukset

• Arkistoidut liitteet eivät aina näkyneet hakemuksen “Suunnitelmat ja liitteet” valikossa. Syynä oli taustalla tapahtuvat suodatukset, jotka poistettiin. Nyt Suunnitelmissa ja liitteissä näytetään aina kaikki hakemukselle tallennetut asiakirjat käyttäjän omien suodatusten mukaan.

• Viestit lähtivät joissain yksittäisissä tapauksissa tuplana. Lisättiin painikkeeseen lyhyt jäähy painalluksen jälkeen, joka estää useamman samansisältöisen viestin lähtemisen.

• Neuvontapyyntöjen “Kysyjä”-kenttä saattaa joissain tapauksissa olla puutteellinen. Puutteelliset tiedot näytettiin hämäävänä virheenä “p.null”. Puutteellisia tietoja ei enää näytetä lainkaan ja jos käyttäjän nimitiedot puuttuvat, niiden tilalla näytetään käyttäjätunnus.

• Liitteen leimaus useampaan kertaan poisti liitteeltä allekirjoitustiedon. Ongelma johtui siitä, ettei uuteen versioon tuotu edellisen version allekirjoitustietoa. Tilanne korjattiin päivittämällä uuden version yhteydessä myös allekirjoitustieto vastaamaan tilannetta ennen uudelleenleimausta.

• Työnjohtajan sijaisen vastuuaika näkyi käyttöliittymällä väärin ja sijaistusajaksi merkittiin hyväksymishetki. Korjattiin vastuuaika näyttämään ensisijaisesti sijaistuksen alkamispäivää mikäli sellainen TJ-asialta löytyy.