Päivitystiedote 22.6.2023

Lupapisteen käyttöliittymään on julkaistu uusia toiminnallisuuspäivityksiä sekä korjauksia.

Muutoksia toiminnallisuuksiin

• Lisättiin työjohtajan vastuun alkamispäivälle päivämäärävalitsin, jolla voidaan määrittää vastuiden todellinen alkamispäivä manuaalisesti sen sijaan, että päivämääräksi merkitään automaattisesti hetki jolloin työnjohtaja on nimetty.
  • Vastuiden päättämiselle lisättiin päivämäärävalitsin, jolla voidaan asettaa todellinen vastuiden päättämispäivä.

Uusia toiminnallisuuksia

• Lupapiste Kauppaan on lisätty mahdollisuus vaatia kaikkia käyttäjiä kirjautumaan palveluun. Tämän pääkäyttäjäasetuksen avulla voidaan estää Kaupan esikatselukuvien näkyminen kirjautumattomille käyttäjille.
    • Kirjautumisvaatimus voidaan kytkeä organisaation pääkäyttäjän toimesta “Kauppa” -valikon asetuksissa rastittamalla “Näytä esikatselukuvat ainoastaan kirjautuneille käyttäjille”. (kuva 1)

• Esikatselukuvat ovat jatkossakin pienennetty kirjautumattomille käyttäjille, mutta asetuksen myötä kuvien näyttäminen voidaan estää kokonaan ellei käyttäjä ole rekisteröitynyt palveluun ja kirjautuneena. (kuva 2)

Kuva 1

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, Fontti, numero, kuvakaappaus

Kuvaus luotu automaattisesti

Kuva 2

Korjaukset

• Jatkoaikalupien tilaa ei pystynyt aiemmin manuaalisesti muuttamaan “Rauennut” tilasta. Kyse oli käyttöliittymällä tapahtuvasta virheestä, joka on nyt korjattu ja tilaa pystyy muuttamaan myös “Rauennut” tilasta.
  • Suunnitelmat ja liitteet -taulukossa oleva “ylivuoto” korjattu. Taulukon sarakkeet eivät asettuneet responsiivisesti ikkunan kokoa muutettaessa.
  • Toteutettu erinäisiä tietoturvaan liittyviä korjauksia keksikäytäntöihin ja lokituksiin liittyen