Hankkeiden hallinta avainsanojen avulla

Yritystili-käyttäjällä on käytössään avainsanat hankkeiden hallinnan helpottamiseksi. Avainsanat ovat Yritystilin ylläpitäjän määrittämiä tunnisteita (esimerkiksi projektinumero), jotka helpottavat hankkeiden luokittelua työjonossa. Avainsanat tulee lisätä hankekohtaisesti, jotta näitä voidaan hyödyntää hankkeita etsiessä.

Ylläpitäjän tulee lisätä avainsanat yrityksen tietoihin. Avainsanat löytyvät ylläpitäjän Omat tiedot näkymästä rullaamalla sivun alaosaan, valitsemalla sen jälkeen "yrityksen tiedot" ja sen jälkeen avainsanat.

Lisätäksesi avainsanoja hankkeella, klikkaa auki ”Huomiot”-osio hankkeen yläosasta. Lisää halutut avainsanat valitsemalla nämä ”Avainsanat”-valikosta. Mikäli olette ottaneet Yritystilillänne käyttöön runsaasti avainsanoja, voit etsiä haluamasi sanan kirjoittamalla sen valikosta löytyvään hakukenttään. Hankkeelle lisätyt avainsanat tallentuvat automaattisesti ja näkyvät ”Huomiot”-kentässä Avainsanat-otsikon alla. Avainsanan voi poistaa hakemuksesta avainsanan edessä olevasta ruksista.