Hankekohtaiset tehtävät

”Tehtävät”-toiminto pitää sisällään kahdenlaisia tehtäviä: kollegalta toiselle luotuja manuaalitehtäviä sekä liitteiden lisäämisestä syntyviä automaatti-ilmoituksia. Tehtävä kohdistuu hankkeella halutulle välilehdelle, haluttuun hakemuksen osaan. Tehtäviä on mahdollista luoda hankkeelle aina hankkeen päättymiseen saakka.

Tehtävät löytyvät ”Hankkeet”-listauksesta omasta ”Tehtävät”-työjonostaan. Työjonossa ilmoitetaan suluissa olevalla numerolla, jos sinulle henkilökohtaisesti on kohdistettu avoimia tehtäviä. Avataksesi jonon klikkaa valinta ”Tehtävät”-työjonoon. Työjonoon avataan oletuksena omat avoimet, manuaalisesti luodut tehtävät.

Tehtävät on jaettu eri välilehdille.

• ”Kaikki”-välilehti pitää sisällään kaikki organisaation tehtävät. Tehtävät ovat joko avoinna tai valmiina.
  • ”Avoimet”-välilehti pitää sisällään itselle kohdistetut, avoimet tehtävät. Nämä tehtävät on luotu manuaalisesti hankkeilla joko itse tai kollegan toimesta.
  • ”Ilmoitukset”-välilehti sisältää liitteiden lisäämisestä syntyvät, avoimet automaattitehtävät. Nämä tehtävät syntyvät, kun asiakas lisää hankkeelle liitteen, jonka lisäämisestä on toivottu erillistä ilmoitusta. Liitteitä, joista tällainen automaatti-ilmoitus toivotaan, hallitsee Lupapisteen pääkäyttäjä.
  • ”Valmiit”-välilehti pitää sisällään valmiit tehtävät.

Tehtäviä pystyy suodattamaan ”Lisähakuehdot”-painiketta klikkaamalla.

Tehtävää klikkaamalla pääsee siirtymään hankkeelle, johon tehtävä kohdistuu. Mikäli tehtävä on tehty, kuittaa se valmiiksi klikkaamalla ”Valmis”-painiketta.