Lisähakuehtojen tallentaminen ja poistaminen

Voit tallentaa itsellesi mieluisia hakuehtoja helpottaaksesi työjonon hallintaa. Hakuehdot ovat käyttäjäkohtaisia eli et voi hyödyntää muiden luomia hakuehtoja. Luo ensin haluamasi hakuehto ja tämän jälkeen nimeä hakuehto ”Nimeä ja tallenna hakuehdot” -kenttään. Tallenna hakuehto klikkaamalla painiketta ”Tallenna hakuehdot".

Löydät tallentamasi hakuehdot ”Tallennetut hakuehdot”-valikon kautta sekä ”Etsi hankkeita”-kentän oikealta puolelta valikosta ”Valitse tallennettu hakuehto”.

Poistaaksesi hakuehdon avaa "Tallennetut hakuehdot" -valikko ja klikkaa poistettavan hakuehdon kohdalla ”Poista”

HUOM! Hakuehtojen muokkaaminen ei ole mahdollista. Jos haluat muokata hakua, luo ja tallenna kokonaan uusi hakuehto ja poista vanha.