Lisähakuehdon asettaminen oletushakuehdoksi

Voit halutessasi tallentaa Lupapisteeseen itsellesi oletushakuehdon nopeuttaaksesi sinua kiinnostavien hankkeiden löytymistä. Oletushakuehto on automaattisesti valittuna, kun kirjaudut sisään Lupapisteeseen.

Asettaaksesi jonkin tallentamistasi hakuehdoista oletushakuehdoksi, klikkaa ”Lisähakuehdot”-painiketta. Avaa tallentamasi hakuehdot klikkaamalla ”Tallennetut hakuehdot” -painiketta. Aseta haluamasi hakuehto oletushakuehdoksi klikkaamalla ”Aseta oletushakuehdoksi”.  Oletushaku saadaan pois päältä klikkaamalla ”Asetettu oletushakuehdoksi”.