Hankkeiden muutosten seuranta työjonossa

Hankekohtaiset ilmoitusikonit viestivät viranomaisten sisäisistä huomioista sekä hankkeen osapuolten tekemistä muutoksista hankkeilla. Ilmoitusikonit ovat käyttäjäkohtaisia, ja ne nollautuvat hankelistauksesta sen jälkeen, kun hankkeilla tapahtuneet muutokset on merkitty nähdyksi. Ikonien seuranta ja nollaaminen on tärkeä osa työjonon hallintaa – mitä aktiivisemmin hankekohtaiset ikonit pitää ajantasalla, sitä helpommin hankkeilla tapahtuvien muutosten seuranta käy.

Ikonit esitetään hankelistauksen vasemmassa laidassa, ”Ilmoitukset”-sarakkeessa”.

• Ensimmäisenä vasemmalta näkyvä huomio-ikoni kertoo viranomaisten sisäisistä huomioista hankkeella. Hankkeen ”Huomiot”-osiossa kirjatut muistiinpanot saa esiin viemällä hiiren ikonin päälle. Huomio-ikoni muuttaa ulkonäköä sen mukaan, kuinka kiireelliseksi hanke määritetään ”Huomiot”-osiossa viranomaisen toimesta (hanke voi olla ”kiireellinen”, ”normaali” tai ”odottaa” tilanteen mukaan).
  • Tähti-ikoni kertoo, että hankkeella on muuttuneita tietoja sitten käyttäjän viime kirjautumisen.
  • Klemmari kertoo hankkeille lisätyistä liitteistä.
  • Puhekupla kertoo, että hankkeella on uusia kommentteja "Keskustelu"-osiossa.

Lupapiste esittää jokaisella välilehdellä päällimmäisenä ne hankkeet, joita on päivitetty viimeisimpänä. Toisin sanoen aina, kun hankkeelle tulee muutos, kyseinen hanke nousee hankelistauksen kärkeen. Hankkeiden esitysjärjestystä voi halutessaan muuttaa klikkaamalla haluttua kriteeriä (esimerkiksi ”Hakija”, ”Jätetty”, ”Päivitetty”…) hankelistan yläpalkista. Esimerkiksi klikkaamalla sarakkeen ”Jätetty”-otsikkoa, järjestyvät hankkeet kyseisellä välilehdellä siten, että ylimmäksi nousee vanhin pisimpään vireillä ollut hanke. Klikkaamalla ”Jätetty”-otsikkoa uudelleen, nousee listan kärkeen viimeisimpänä vireille jätetty hanke.