"Omat tiedot"-osioon tallennettujen liitteiden lisääminen hankkeelle

Mikäli olet tallentanut Omat tiedot -osioon omia liitteitäsi (esimerkiksi CV:n tai tutkintotodistuksen) saat tuotua nämä kaikki kerralla hankkeen liitteiden joukkoon ”Suunnitelmat ja liitteet”-välilehdellä. Lisätäksesi omat liitteesi hankkeelle, klikkaa "Suunnitelmat ja liitteet" -välilehden yläosasta löytyvää painiketta ”Kopioi omat liitteesi hakemukselle”.

Ohjeen koulutus- ja pätevyystiedojen täydentämiseen omissa tiedoissa löydät: täältä

Omat tiedot -osiossa olevat liitteet eivät näy muille, joten huomaathan tarvittaessa lisätä liitteesi mukaan hankekohtaisesti.

HUOM! Omat tiedot -osiosta lisätyt liitteet ovat lähtökohtaisesti julkisia eli näkyvät kaikille hankkeen osapuolille. Voit tarvittaessa rajoittaa näkyvyyttä liitekohtaisella sivulla, jonne pääset klikkaamalla oranssilla tekstillä näkyvää liitteen tyyppiä "Suunnitelmat ja liitteet" -välilehden liitelistauksessa. Liitekohtaisella sivulla kohdassa "Liitteen näkyvyys", voit valita näkvyydeksi esimerkiksi "Liitteen lisääjä ja viranomaiset".