Uuden liiteversion lisääminen hankkeelle

Lisätäksesi liitteestä uuden version, klikkaa hankkeen "Suunnitelmat ja liitteet" -välilehden liiteluettelossa haluamasi liitteen kohdalla liitteen sinisellä tekstillä näkyvää sisältöä (kuvassa "Rakennusoikeuslaskelma"). Klikkauksen myötä siirryt liiteluettelosta liitekohtaiselle sivulle.

Liitekohtaisella sivulla saat lisättyä uuden version klikkaamalla ”Päivitä liite”-painiketta. Valitse lisättävä tiedosto omalta koneeltasi.

Version lisääminen tallentaa uuden version vanhan version päälle. Vanhat versiot jäävät näkyviin liitekohtaisen sivun versiohistoriaan, mutta hakemuksessa käsitellään vain uusinta versiota liitteestä. Liitteen versiohistoriaa pääset tarkastelemaan liitekohtaisella sivulla klikkaamalla ”Näytä versiohistoria” -painiketta.

HUOM! Voit myös päivittää useamman liitteen kerralla klikkaamalla "Päivitä liitteet" -painiketta "Suunnitelmat ja liitteet" -välilehden yläosassa:

Päivitettävien liitteiden tiedostonimet tulee olla täsmälleen samat kuin aiemmat tiedostonimet. Jos useammalla kuin yhdella liitteillä on samannimiset tiedostot, liitteet on päivitettävä yksitellen liitekohtaiselta sivulta.

Liitetiedostot, joiden nimet eivät täsmää, jätetään huomioitta eikä niitä päivitetä hankkeelle.