Päivitystiedote 13.1.2022

Lupapisteen asiointipalvelu on jälleen saanut yhden, uuden ominaisuuden "Katselmukset"-toiminnallisuuteen käyttöliittymän päivityksen yhteydessä.

Kun katselmusta kirjataan Lupapisteessä, kirjautuneen käyttäjän nimi tulee automaattisesti "Katselmuksen pitäjä" -kenttään.

Päivitys sisältää myös useita "pikku korjauksia", joista muutama on mainittu alla:

• Myös vanhemmat tablet-selaimet on tuettuna asiointipalvelussa.

• Laskutuksen “Sisäiset huomiot” -kenttään on tehty korjaukset.

• "Hankkeet" -sivun suodatusten ja näkymän lataamisen virheet on korjattu.

• Tiedostopankin ja tarkastusasiakirjan "Liitteen lisääminen"-toiminnallisuus on korjattu.

Lisäksi on tehty paljon muuta "pientä korjausta konepellin alla" asiointipalvelun käytettävyyden ja joustavan asiointikokemuksen lisäämiseksi.