Lupapisteen päivitys 12.5.2021

Päätöksen julkaisun ajastus

Useiden käyttäjäorganisaatioiden toiveesta on mahdollistettu päätöksen tekeminen ajastetusti.

Toiminnallisuus mahdollistaa päätöksen ajastamisen julkipanopäivälle. Julkipanopäivä valikoitiin julkaisupäiväksi siitä syystä, että tällöin päätös on joka tapauksessa kansalaisille julkisesti nähtävissä sähköisessä julkipanopalvelussa.

Hyötynä julkaisun ajastuksessa on se, että se antaa viranomaiselle vielä aikaa mahdollisesti korjata päätöstä sen kirjaamisen jälkeen ja asiakas saa päätöksen tietoonsa sillä hetkellä kun se muutoinkin julkipannaan.

Naapurin kuuleminen ja kiinteistön tiedot

Syötettäessä naapurin tietoja kuulemisen yhteydessä, palvelu tukee nyt oikealla tavalla määräalatunnuksen kirjaamista.

Avoimet neuvontapyynnöt vs. Neuvontapyynnöt

Korjattu bugi, missä avoin neuvontapyyntö -toiminnallisuus “söi” tavallisen neuvontapyynnön vaikka organisaatiolla olisi muutoin hakemuspalvelu päällä. Avoin neuvontapyyntö sallii neuvontapyynnön jättämisen vaikka organisaation asetuksissa ei ole ilmoitussähköpostia asetettu ja mikäli nämä asetukset olivat päällekkäin kytkettynä niin sähköposti-ilmoitusta ei lähetetty vaikka asetuksissa osoite on määriteltynä.

ALV-tieto lasku-PDF:ään

Laskuilta puuttui tulosteesta ALV:n osuus rivin loppusummasta. Tämä on nyt lisätty.

Yritystilikäyttäjä pystyy poistamaan organisaationsa neuvontapyyntöjä

Jatkossa kuka tahansa yritystilin jäsen, jolla on oikeus, voi poistaa myös neuvontapyynnön. Aiemmin tämä ei ollut mahdollista.

Viranomaisella näkyy käyttöliittymällä “Täytä omilla tiedoilla”

Viranomaiselle ei ole mitään käyttötapausta täyttää hakemuksille omia tietojaan ja panike aiheuttaa vain vahingon riskin. Viranomaiselta poistettu kyseinen painike.

Työnjohtajailmoituksen sijaintia tai osoitetta ei voi muuttaa

Korjattu bugi, joka esti työnjohtajailmoituksen sijainnin tai osoitteen muuttamisen “Hyväksytty” -tilassa.