Asiakirjan muokkaaminen tai poistaminen tiedonohjaussuunnitelmasta

Tiedonohjaussuunnitelmassa voidaan määrittää arkistoitavat liitteet sekä arkistointimetatiedot, mutta liitetyyppien nimien muuttaminen ei ole sallitua.

Asiakirjatyypin tietojen muokkaamiseksi avataan se menettely, josta muokkausta kaipaava asiakirja löytyy. Asiakirjan nimeä klikkaamalla menettelyn oikealle puolelle aukeaa lomakepohja, jonka tietoja pääsee muokkaamaan klikkaamalla oikeasta laidasta löytyvää kynäikonia.Kynäikonin klikkaaminen avaa asiakirjan tiedot muokkausta varten. Muokattavissa on kaikki asiakirjaa koskevat säilytys- ja julkisuustiedot. 

Muokkausten tallentamiseksi klikataan  ”Tallenna”-painiketta lomakkeen vasemmasta alalaidasta. Kokonaan asiakirjan saa poistettua klikkaamalla oikeassa alanurkassa olevaa "Poista"-painiketta.Kun muokkaukset on tehty kaikkien haluttujen asiakirjatyyppien kohdalla, viimeistellään tiedonohjausuunnitelmaan tehdyt muokkaukset julkaisemalla muokattu versio tiedonohjausuunnitelmasta. Julkaisu tapahtuu nimeämällä tiedonohjaussuunnitelma sivun oikeasta ylälaidasta ja klikkaamalla ”Julkaise”.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.