Asiakirjan lisääminen tiedonohjaussuunnitelmaan

Tiedonohjaussuunnitelmaan pääsee lisäämään asiakirjatyyppejä avaamalla tiedonohjaussuunnitelman, ja etsimällä sieltä sen menettelyn, johon asiakirjatyyppi halutaan lisätä. Menettelyn alta etsitään se kohta hankkeen vaiheista, jonka alle haluttu asiakirja parhaiten sopii.

Asiakirjan pääsee lisäämään klikkaamalla "+"-merkkiä otsikon perässä.

Tämän jälkeen menettelyn oikealle puolelle aukeaa lomakepohja, josta pääsee valitsemaan, mikä asiakirja lisätään tiedonohjaussuunnitelmaan ja kuinka tämä liite tullaan säilyttämään. Lomakkeelle täydennetään tarvittavat tiedot ja klikataan ”Tallenna” lomakepohjan vasemmasta alalaidasta.

Kun tämä on tehty kaikkien haluttujen asiakirjojen kohdalla, viimeistellään tiedonohjausuunnitelmaan tehdyt muokkaukset julkaisemalla muokattu versio tiedonohjausuunnitelmasta.  Julkaisu tapahtuu nimeämällä tiedonohjaussuunnitelma sivun oikeasta ylälaidasta ja klikkaamalla ”Julkaise”.