Lautakuntapäätökset

Lupapisteen päätöksentekotoiminnallisuudella voi tehdä lautakuntapäätöksiä. Lautakunta tekee päätöksensä ehdotuksen perusteella. Ehdotuksen laatii lupavalmistelija (käsittelijä), ja päätösehdotus esitellään lautakunnan kokouksessa. Lupapisteessä voi tehdä päätösehdotuksen silloin, kun päätöspohjalle valitaan päättäjäksi "Lautakunta". Valitse ”Päätökset”-välilehdellä siis sopiva päätöspohja ja klikkaa ”Anna päätös” -painiketta. Täytä tarvittavat tiedot ja klikkaa ”Tee päätösehdotus” -painiketta oikeassa ylänurkassa.

Kun päätösehdotus on tehty, siitä muodostuu PDF-muotoinen dokumentti sekä ”Päätökset” että ”Suunnitelmat ja liitteet” -välilehdille.

Päätösehdotuksen voi muuttaa lopulliseksi päätökseksi klikkaamalla ”Päätösehdotus”-tietueen auki ”Muokkaa”-painikkeesta ja aktivoimalla valinnan ”Anna lopullinen päätös”.

Täydennä tarvittavat tiedot ja klikkaa lopuksi ”Julkaise päätös” päätössivun oikeasta ylänurkasta.