Lautakuntapäätökset

Lupapisteen päätöksentekotoiminnallisuudella voi tehdä lautakuntapäätöksiä. Lautakunta tekee päätöksensä ehdotuksen perusteella. Ehdotuksen laatii lupavalmistelija (käsittelijä), ja päätösehdotus esitellään lautakunnan kokouksessa. Lupapisteessä voi tehdä päätösehdotuksen silloin, kun päätöspohjalle valitaan päättäjäksi "Lautakunta". Valitse ”Päätökset”-välilehdellä siis sopiva päätöspohja ja klikkaa ”Anna päätös” -painiketta. Täytä tarvittavat tiedot ja klikkaa ”Tee päätösehdotus” -painiketta oikeassa ylänurkassa.


Kun päätösehdotus on tehty, siitä muodostuu PDF-muotoinen dokumentti sekä ”Päätökset” että ”Suunnitelmat ja liitteet” -välilehdille. HUOM! Päätösehdotus ei näy hankkeen osapuolille eikä hankkeen tila muutu "Päätös annettu" -tilaan päätösehdotuksen myötä.


Päätösehdotuksen voi muuttaa lopulliseksi päätökseksi klikkaamalla ”Päätösehdotus”-tietueen auki ”Muokkaa”-painikkeesta ja aktivoimalla valinnan ”Anna lopullinen päätös”.Täydennä tarvittavat tiedot ja klikkaa lopuksi ”Julkaise päätös” päätössivun oikeasta ylänurkasta.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.