Päätöksen antaminen Lupapisteessä eli PATE

Päätös annetaan hankkeen ”Päätökset”-välilehdellä valitsemalla alasvetovalikosta pääkäyttäjäasetuksissa laadittu päätöspohja ja klikkaamalla sen jälkeen ”Anna päätös”-painikkeesta.
Päätöspohjan tietoja on mahdollista muokata oikean reunan ”Muokkaa”-painikkeesta. Täydennä tarvittavat tiedot sekä lisää tarvittavat liitteet ja klikkaa lopuksi ”Julkaise päätös” oikeasta ylänurkasta. HUOM! Painike aktivoituu vasta sen jälkeen, kun kaikki pakolliset tiedot on täytetty ja hankkeen tila on ”Hakemus jätetty" tai "käsittelyssä".
Annettu päätös näkyy hankkeen ”Päätökset”-välilehdellä. Päätöksen tarkempia tietoja pääsee tarkastelemaan klikkaamalla päätöksen linkkiä, joka näkyy palvelussa oranssilla tekstillä.

Jos päätökseen on päässyt livahtamaan virhe, voit joko poistaa päätöksen "Poista päätös" -painikkeesta tai antaa uuden, korvaavan päätöksen antaa klikkaamalla ”Anna korvaava päätös"-painiketta.
Jos päätös poistetaan, aiheutuu aukko pykälöinnissä, ts. samaa, poistetulla päätöksellä ollutta pykälää ei enää käytetä uudestaan. Jos annetaan korvaava päätös, aiemmatkin päätökset näkyvät yhä hankkeen ”Päätökset”-välilehdellä. Uusin päätös on aina ylimpänä.


Päätöksen julkaiseminen ajastetusti


Päätöksen voi myös julkaista Lupapisteessä ajastetusti. Päätöksen tekeminen aloitetaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Tämän jälkeen klikataan "Julkaise päätös ajastetusti"-painiketta päätöksen yläosasta.


Päätös julkaistaan asiakkaiden nähtäväksi julkipanopäivän aamuna. Siihen saakka päätös on lukittuna ja näkyy vain viranomaisille. Ajastettu julkaisu voidaan peruuttaa ennen julkipanopäivän aamua. Julkaisu voidaan ajastaa vain julkipanopäivän ollessa tulevaisuudessa.


Mikäli julkaisu halutaan peruuttaa, se onnistuu "peruuta ajastus" painikkeesta päätöksen yläreunasta


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.