Muutoksenhaku

Muutoksenhaku löytyy päätössivun alaosasta. Eli klikkaa ”Päätökset”-välilehdellä oranssilla tekstillä näkyvää päätöksen linkkiä, jolloin ohjaudut päätössivulle. Päätössivun alaosasta löytyy ”Kirjaa muutoksenhaku” -painike.

Kirjaa muutoksenhaku valitsemalla tyyppi, syöttämällä päivämäärä sekä oikaisuvaatimuksen, valituksen tai päätöksen tekijä(t) ja lisäämällä liitteet. Klikkaa lopuksi ”Tallenna”.