Päätöksen antaminen Lupapisteessä ("Pate")

Päätös annetaan hankkeen ”Päätökset”-välilehdellä valitsemalla alasvetovalikosta pääkäyttäjäasetuksissa laadittu päätöspohja ja klikkaamalla sen jälkeen ”Anna päätös” -painikkeesta.

Päätöspohjan tietoja on mahdollista muokata oikean reunan ”Muokkaa”-painikkeesta. Täydennä tarvittavat tiedot sekä lisää tarvittavat liitteet ja klikkaa lopuksi ”Julkaise päätös” oikeasta ylänurkasta. HUOM! Painike aktivoituu vasta sen jälkeen, kun kaikki pakolliset tiedot on täytetty ja hankkeen tila on ”Hakemus jätetty” tai ”Käsittelyssä”.

Annettu päätös näkyy hankkeen ”Päätökset”-välilehdellä. Päätöksen tarkempia tietoja pääsee tarkastelemaan klikkaamalla päätöksen linkkiä, joka näkyy palvelussa oranssilla tekstillä.

Jos päätökseen on päässyt livahtamaan virhe, voit joko poistaa päätöksen "Poista päätös" -painikkeesta tai antaa uuden, korvaavan päätöksen antaa klikkaamalla ”Anna korvaava päätös” -painiketta.

Jos päätös poistetaan, aiheutuu aukko pykälöinnissä, ts. samaa, poistetulla päätöksellä ollutta pykälää ei enää käytetä uudestaan. Jos annetaan korvaava päätös, aiemmatkin päätökset näkyvät yhä hankkeen ”Päätökset”-välilehdellä. Uusin päätös on aina ylimpänä.