Kirjautuminen Suomi.fi-tunnistautumisella

Lupapisteeseen on mahdollista kirjautua sisään Suomi-fi-tunnistautumisella klikkaamalla etusivun www.lupapiste.fi "kirjaudu suomi.fi-tunnistautumisella"-painiketta. Kirjautuminen vaatii, että palveluun on ensin rekisteröidytty.

Tämän jälkeen Lupapiste ohjaa tunnistautumaan joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella:

Tunnistautumisen jälkeen palvelu näyttää kaikki tilit, jotka kyseinen henkilö on palveluun rekisteröinyt. Halutun tilin kohdalta klikataan "kirjaudu sisään"-painiketta.