Kirjautuminen Lupapisteeseen

Pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa www.lupapiste.fi, kunhan olet rekisteröitynyt Lupapisteen käyttäjäksi.

Syötä käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja klikkaa "Seuraava". Anna sen jälkeen salasana ja klikkaa ”Kirjaudu palveluun”.

Ylläoleva kuva on esimerkkikuva palvelusta. Huomaathan, että kuvan kautta ei voi kirjautua palveluun eikä kuvassa ole aktiivisia painikkeita. Kirjautuminen tapahtuu osoitteessa www.lupapiste.fi.