Unohtunut salasana

Jos olet unohtanut Lupapisteen salasanasi, voit tilata itsellesi linkin uuden salasanan asettamiseksi. Klikkaa kirjautumiskohdan alapuolella näkyvää "Unohtuiko salasana?" -painiketta, kirjoita se sähköpostiosoite, joka toimii Lupapisteen käyttäjätunnuksenasi, ja klikkaa lopuksi "Lähetä". Saat pian sähköpostia, jossa on linkki uuden salasanan asettamiseksi. Huomaathan, että linkki on voimassa vain 24 tuntia. Jos linkki on vanhentunut tai ei muutoin toimi, voit tilata uuden edellä kerrotulla tavalla.